El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

21 detencions prèvies

Presó per a un home acusat de fer tres estrebades a l’Hospitalet de Llobregat

Durant la detenció se li va trobar, amagats en una sabata, una cadena i un penjoll sostrets

Presó per a un home acusat de fer tres estrebades a l’Hospitalet de Llobregat
1
Es llegeix en minuts
ACN

Un veí de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) de 20 anys ha ingressat a la presó acusat de tres estrebades en aquest municipi. L’individu té 21 detencions prèvies, totes per fets similars, segons informen els Mossos. En aquest cas, la detenció va tenir lloc el 5 de juliol.

La primera estrebada la va fer dos dies abans. Va arrencar la cadena d’or del coll d’una dona i va fugir corrent. El mateix dia va intentar vendre-la a clients de dos bars del barri de la Florida. Les altres dues van tenir lloc l’endemà: una altra cadena d’or a una dona i un telèfon mòbil a una altra que sortia del metro. La descripció de l’agressor que van fer les víctimes coincidia amb la de l’individu del dia anterior.

Les patrulles van començar a buscar l’individu als voltants del lloc del robatori fins que cap a dos quarts d’una de la matinada, ja del dia 5, el van localitzar al carrer limítrof entre Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. Era un jove que coincidia plenament amb el presumpte autor de les estrebades i el van detenir com a presumpte autor dels dos robatoris violents d’aquell dia. Posteriorment, els investigadors ho van denunciar pel robatori violent del dia 3 de juliol.

Ingrés a la presó

Durant el registre els Mossos li van trobar una cadena i un penjoll d’or amb brillants amagat sota la plantilla de la sabata dreta.

Notícies relacionades

El detingut, amb 21 detencions totes per fets similars, va passar a disposició judicial i el jutge en funcions de guàrdia va decretar el seu ingrés a la presó.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO