Investigació a San Javier (Múrcia)

Atraquen a punta de pistola un supermercat per emportar-se només un carro de menjar

Dos homes sostreuen l’arma del guàrdia de seguretat de l’establiment, fan provisió d’aliments i fugen en un cotxe, sense ferir ningú

Atraquen a punta de pistola un supermercat per emportar-se només un carro de menjar
1
Es llegeix en minuts

Dos homes han atracat aquest dijous al matí un supermercat de la localitat costanera de San Javier, informen fonts pròximes al cas. Els assaltants van arrabassar l’arma al guàrdia de seguretat de l’establiment, un Lidl. A punta de pistola, van fer provisió d’aliments, els van posar en un carretó de comprar i se’n van anar, detallen les mateixes fonts.

Els homes no van arribar a ferir ningú ni van sostreure diners de les caixes enregistradores. Van escapar, segons els testimonis, en un cotxe d’alta gamma que era a la porta. El vehicle ja està sent buscat per les Forces i Cossos de Seguretat.

Notícies relacionades

L’Institut Armat és el cos que s’ha fet càrrec de la investigació, i treballa ja per mirar de trobar els lladres i posar-los a disposició de la Justícia. S’investiga un delicte de robatori amb intimidació. Amb el cas encara en bolquers, sembla que els assaltants no tenien intenció de causar mal a ningú, únicament d’aconseguir aliments. Si es confirma que és així, podria considerar-se un furt famèlic.

Membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a la Regió consultats per aquest diari explicaven recentment que podria donar-se un repunt dels furts famèlics, tant en vivendes com en botigues de la Regió, com a conseqüència de la situació sobrevinguda per la Covid: hi ha molta gent que ha perdut la feina per la pandèmia i, per tant, té més dificultats per menjar o alimentar la seva família.