FGC i tramvia, també

El metro de Barcelona torna a tancar a les 2 els divendres i els dissabtes

El metro de Barcelona torna a tancar a les 2 els divendres i els dissabtes

Wikimedia Commons

1
Es llegeix en minuts

El servei de metro, Ferrocarrils de la Generalitat i el tramvia tornaran a finalitzar a les dues de la matinada després de les noves restriccions anunciades pel Govern per contenir els contagis de coronavirus i que, entre d’altres, inclouen el tancament de totes les activitats a les 0.30 hores.

En un comunicat, l’ATM ha explicat que ha pres aquesta decisió a instàncies de les administracions consorciades i els principals operadors de transport públic. D’aquesta manera, l’horari de cap de setmana d’aquests tres operadors serà de cinc de la matinada a dues de la matinada, fins a nou avís. El nou horari es començarà a aplicar a partir d’aquest mateix divendres. Fins ara, dissabte havia recuperat l’horari ininterromput.

Notícies relacionades

Pel que fa al servei del Nitbus de l’AMB i dels busos nocturns de la Generalitat, oferiran el 100% del servei, com fins ara.

L’ATM ha recordat als usuaris la importància de respectar «estrictament» les mesures de protecció sanitària al transport públic, com l’ús obligatori de la mascareta.