«Un servei públic sense públic és un negoci de quatre»

Telemadrid: Ayuso defensa reformar RTVM, que costa com «dos Zendals»

«Un servei públic sense públic no és un servei, sinó un negoci de quatre»

Telemadrid: Ayuso defensa reformar RTVM, que costa com «dos Zendals»

JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha defensat la reforma de la llei de Ràdio Televisió Madrid (RTVM) presentada pel PP, que previsiblement s’aprovarà aquest dijous a l’Assemblea de Madrid, al considerar que «un servei públic sense públic no és un servei, sinó un negoci de quatre» i remarcar que l’ens públic costa com dos Zendals cada legislatura».

«És la meva missió com a gestora garantir el futur, l’audiència i qualitat de Onda Madrid i de Telemadrid i per això reformem una llei al Legislatiu», ha respost a les crítiques de la portaveu de Podem, Carolina Alonso, sobre aquesta reforma de la normativa, al ple de la Cambra regional.

Per a la presidenta madrilenya, quan governa Podem ho fan normalment «com si estiguessin en una dictadura» i ha insinuat que «potser és perquè Podem i els seus líders hi han nascut i precisament als seus platós de televisió». «Aquesta reforma s’aprova en un Parlament, una cosa que no va passar per exemple amb el nomenament de Rosa María Mateo, que ha sigut declarat nul pel Tribunal Constitucional perquè va ser per cop de decret, entre altres qüestions a proposta del seu partit», ha etzibat la dirigent madrilenya.

Ayuso creu que des de la formació morada «controlen i intenten dirigir el BOE en contra de l’oposició, d’esquena al Parlament o com està passant ara amb una vergonyosa llei de seguretat nacional que pretén donar tots els poders al Govern de la nació sense haver de passar pels mateixos Governs».

Notícies relacionades

«Quan vostès governen enfonsen RTVE, que l’han portat a mínims històrics. ¿Recorda les samarretes negres? Ja no hi ha mai manifestacions... ¡Quina casualitat! Quan no titula contra els adversaris polítics a través de l’ens públic», ha etzibat.

En aquest sentit, també ha criticat que quan Podem no governa «el que han de fer és cremar els carrers, posar-se darrere de les pancartes, envoltar els congressos i deslegitimar l’adversari, quan no és a partits polítics que han sigut elegits pels ciutadans a les urnes o insultar els mateixos votants titllant-los de borratxos, racistes o xenòfobs».