La patronal de l’oci nocturn, «indignada» amb el tancament

Assegura que la mesura no pararà la sortida de joves de casa seva per disfrutar de la nit

La patronal de l’oci nocturn, «indignada» amb el tancament
1
Es llegeix en minuts

Aquest dimarts la patronal catalana dels locals d’oci nocturn Fecalon s’ha mostrat «indignada» pel nou tancament dels espais interiors dels seus establiments i ha denunciat la falta de recolzament al sector turístic, del qual es considera «soci estratègic».

Aquest dimarts el Govern ha decretat el tancament de l’oci nocturn en espais interiors a partir d’aquest cap de setmana per combatre l’auge dels contagis i obligarà que els participants en esdeveniments de més de 500 persones es facin test d’antígens, comptin amb una PCR negativa o la pauta de vacunació completa en vista de l’escalada de contagis a Catalunya.

Hi haurà més ‘botellons’

En un comunicat, Fecalon ha advertit que les noves restriccions per al sector no pararan la sortida de joves de casa seva per disfrutar de la nit i ha augurat que, amb el tancament dels espais interiors, hi haurà més ‘botellons’, de manera que «es posarà en perill la convivència de veïns i contagis de les seves famílies».

Notícies relacionades

La patronal ha criticat que, en ple estiu, encara no estigui vacunada el 70% de la societat espanyola i lamenta que «no s’està recolzant el sector turístic, del qual forma part, com a sector estratègic, l’oci nocturn».

El secretari general de Fecalon, Fernando Martínez, ha denunciat «l’estigmatització» de l’oci nocturn i «la deixadesa» de les administracions públiques, locals i autonòmiques, per impedir el ‘botellon’.