Denuncien dues agressions a canaris per la seva orientació sexual

Un jove va rebre «una pallissa» a Lanzarote aquest diumenge i un altre, que resideix a Galícia, va ser «intimidat» amb «una pistola»

1
Es llegeix en minuts

L’Associació Lánzate LGTBI de Lanzarote ha denunciat una pallissa a un jove per la seva orientació sexual que va tenir lloc a Arrecife aquest cap de setmana, així com un altre episodi de violència cap a un altre habitant de Lanzarote que resideix a Galícia, el qual «van intimidar» amb «una pistola» aquest cap de setmana passat.

Notícies relacionades

Així mateix, el col·lectiu va convocar una concentració aquest dilluns per reclamar justícia per la mort de Samuel, el jove de 24 anys assassinat d’una pallissa als afores d’un local de festa a la Corunya, també presumptament per la seva orientació sexual. 

«Cada dia els carrers són menys segurs», ha assenyalat el president de l’Associació Lánzate, Nahúm Cabrera. «Les persones LGTBI només volem viure amb seguretat, el discurs d’odi porta directament que persones morin», ha afegit el representant d’aquest col·lectiu, des d’on insten l’administració pública «que caigui tot el pes de la llei sobre l’homicida i que qualsevol tipus d’agressió sigui fortament condemnada».

Temes:

Homofòbia