Nenes de Tenerife

Beatriz Zimmerman: «Mai s’oblidin de l’Anna i l’Olivia»

  • El portaveu de la família assegura que «cada dia rebem avisos de persones que afirmen haver vist Gimeno, però Beatriz creu fermament que es va suïcidar»

  • El barco finalitza, després d’un mes, els seus treballs de rastreig davant les escasses possibilitats de trobar l’Anna i Tomás Gimeno

Beatriz Zimmerman: «Mai s’oblidin de l’Anna i l’Olivia»
2
Es llegeix en minuts

Beatriz Zimmerman, la mare de l’Anna i l’Olivia, ha volgut agrair de nou el treball, esforç i dedicació de la tripulació del barco oceanogràfic Ángeles Alvariño, ara que l’autoritat judicial que investiga el cas de les nenes Anna i Olivia, presumptament assassinades pel seu pare, Tomás Gimeno, ha autoritzat el cessament de les operacions de rastreig del barco oceanogràfic ‘Ángeles Alvariño’ a la recerca dels cossos del presumpte assassí Tomás Gimeno i la seva filla Anna, a l’arribar a la conclusió, tant la instructora com el responsable d’operacions de l’embarcació, que resulta, «impossible» continuar amb el rastreig davant l’escarpat del terreny submarí.

A les xarxes socials, la família de les nenes ha escrit aquest dijous un nou missatge: Quan vam crear aquestes xarxes socials mai vam imaginar l’afecte i recolzament que tindrien, i malgrat com han sigut de durs aquests mesos ha sigut gràcies a l’amor de tots vostès que Beatriz ha pogut continuar endavant. Per això, quan els vam demanar firmar a change.org perquè el barco ‘Ángeles Alvariño’ no cessés la recerca confiàvem que estiguessin amb nosaltres, però una vegada més, van superar les nostres expectatives. No ha pogut ser i l’Anna i el Tomás no han aparegut, però la Beatriz com ja ha dit, agraeix moltíssim la gran tasca que han exercit la Guàrdia Civil, la tripulació del barco i tots els professionals que han ajudat en aquesta recerca. A més, entén que s’ha fet tot el que s’ha pogut i que gràcies a aquest gran treball almenys se sàpiga la veritat. Per això, de cor, de part de la Beatriz moltíssimes gràcies, igual que esperem que mai s’oblidin de l’Anna i l’Olivia, la Beatriz mai oblidarà que no està sola.

Notícies relacionades

El portaveu de la família de Beatriz Zimmermann, Joaquín Amills, ha agraït aquest dijous la tasca realitzada tant per la Guàrdia Civil com la tripulació del barco oceanogràfic ‘Ángeles Alvariño’ en el cas de les nenes, Anna i Olivia, després que ahir es conegués que la recerca era «inabordable». «Dia trist, no hi ha miracle», va publicar el també fundador de l’associació SOS Desapareguts a les xarxes socials.

En una intervenció a Radio Club Tenerife ha reconegut que cada dia «rebem avisos de persones que afirmen haver vist Tomás Gimeno», però «la Beatriz creu fermament que es va suïcidar».