Brot de Covid

El Govern balear aïlla tots els estudiants en quarantena al mateix hotel

  • Els joves estan sent traslladats amb autocars i la policia custodia l’establiment

El Govern balear aïlla tots els estudiants en quarantena al mateix hotel

CAPTURA VIDEO DIARIO DE MALLORCA

1
Es llegeix en minuts

El Govern balear està traslladant a l’hotel Palma Bellver grups de joves que han tingut contacte estret amb positius en Covid-19. Els afectats són estudiants de la Península, molts d’ells menors d’edat, que es troben a l’illa de viatge d’estudis. L’Executiu de Francina Armengol ha decidit aïllar els alumnes com a mesura de precaució i per evitar que es produeixi un brot de contagis a l’illa, seguint els protocols sanitaris.

Notícies relacionades

Els estudiants estan sent traslladats en autocars des dels hotels en què s’allotjaven fins a la Palma Bellver, davant la sospita que hagin tingut contacte amb alguns dels més de 600 afectats pel macrobrot de coronavirus a Mallorca, segons publica ‘Diario de Mallorca’, del grup Prensa Ibérica. L’hotel està custodiat per dos cotxes de policia i diversos agents es troben apostats a la porta per rebre els joves, que arriben en autobusos o ambulàncies. Abans d’ocupar les habitacions que se’ls ha assignat, els joves són identificats. Des de fora es podia veure diversos nois a les terrasses de les habitacions, escoltant música i fins i tot jugant a futbol.

El Palma Bellver funciona des de principi de juny com a hotel pont, per allotjar els viatgers que de pas a l’illa es contagiïn de Covid-19 i necessitin aïllar-se o bé les persones obligades a guardar quarantena per contactes directes amb positius, segons ha pogut saber aquest diari.