Servei disponible de dilluns a dissabte

Lloret de Mar, primera destinació espanyola amb dispositiu de PCR per a turistes a 52 euros

  • La localitat gironina fa les proves i els tests d’antígens a preus reduïts i amb l’entrega dels resultats el mateix dia

Lloret de Mar, primera destinació espanyola amb dispositiu de PCR per a turistes a 52 euros

Efe / David Borrat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El municipi gironí de Lloret de Mar (Girona), una de les principals destinacions turístiques d’Espanya, s’ha convertit en el primer que estableix un dispositiu permanent de realització de proves PCR per a viatgers sense cita prèvia i a preu reduït.

El president del Gremi d’Hostaleria, Enric Dotras, i l’alcalde Jaume Dulsat han presentat aquest divendres la iniciativa, que ofereix facilitat a tots els visitants que necessitin una d’aquestes anàlisis al final de les vacances per tornar als seus països d’origen.

L’ajuntament ha cedit un espai a les pistes d’atletisme municipals per fer tant les PCR com els tests d’antígens, a què podran accedir sense cita prèvia tant turistes, sense necessitat que pernoctin obligatòriament a Lloret de Mar, com residents.

El resultat, el mateix dia

El servei estarà disponible de dilluns a divendres de 8.30 a 10.30 i els dissabtes de 8.30 a 9.30 hores i els resultats de les proves es coneixeran el mateix dia de la recollida de mostra entre les 19.00 i les 20.00, i es comunicaran a l’interessat a través del correu electrònic.

Notícies relacionades

El preu del PCR serà de 52 euros i el del test d’antígens, de 20 i, als grups de 20 o més persones que el sol·licitin se’ls farà a l’establiment on s’allotgin o en un altre lloc acordat, on es desplaçarà un equip sanitari.

Enric Dotras ha explicat també que s’ha arribat a un acord amb el sistema de salut de França, que abona un import de fins a 50 euros a qui necessiti una d’aquestes proves per tornar al seu país, per facilitar al turista un comprovant autoritzat de la prova que es faci a Lloret de Mar amb què obtenir aquesta bonificació.