En hores punta

Vaga a Renfe a Catalunya avui: aquests són els serveis mínims

Els sindicats han convocat aturades parcials entre les 7.00 i les 10.00 hores i entre les 16.00 i les 19.00 hores

BARCELONA 27 10 2020 Barcelona  El transporte publico en tiempos de pandemia  Aglomeraciones en Cercanias  en la estacion de El Clot  Rodalies  linia R2  de Clot  FOTO de RICARD CUGAT

BARCELONA 27 10 2020 Barcelona El transporte publico en tiempos de pandemia Aglomeraciones en Cercanias en la estacion de El Clot Rodalies linia R2 de Clot FOTO de RICARD CUGAT / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

UGT i CCOO a Catalunya han convocat una vaga a Renfe per avui dimarts, 25 de maig, de 7.00 a 10.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, a la qual estan cridats tots els treballadors de l’empresa, segons un comunicat dels sindicats. La Conselleria de Treball ha fixat en el 75% els serveis mínims de Rodalies de Renfe, que inclou trens de rodalies i regionals.

Els trens de llarga distància convencional i els AVE de Renfe que circulen per Catalunya hauran de prestar un servei mínim del 77%.

En els serveis Avant, el mínim essencial es redueix al 60%, cosa que suposarà una afectació d’onze trens.

Notícies relacionades

La convocatòria respon a la «necessitat desesperada de personal i després de constatar la passivitat i deixadesa total de l’empresa», ha explicat l’organització, que també ha carregat contra les decisions preses pel Govern.

UGT ha criticat l’escassetat d’interventors, Mossos d’Esquadra i policies locals, cosa que, ha assegurat, provoca que «un important nombre de viatgers no pagui el bitllet».

Temes:

Renfe Vagues