Accident urbà

Un matrimoni francès mor atropellat a Roses

Les víctimes creuaven un pas de vianants a la ronda Ferran Cufí quan van ser envestits per un vehicle que no els va veure La policia ha detingut el conductor que va donar positiu en el test d’alcoholèmia.

Un matrimoni francès mor atropellat a Roses
1
Es llegeix en minuts

Un matrimoni de nacionalitat francesa ha patit un atropellament mortal a la localitat empordanesa de Roses (Alt Empordà), a conseqüència del qual han mort els dos cònjuges. En un primer moment només es va certificar la mort a l’acte de la dona, de 68 anys. El marit va ser traslladat en helicòpter a l’hospital Josep Trueta en estat molt greu, però va morir poc després a conseqüència de les ferides, segons indiquen fonts del SEM.

Els fets s’han produït poc abans de les tres de la tarda quan el matrimoni estava creuant un dels passos de vianants habilitats a la ronda Ferran Cufí de la població gironina, en el tram Miquel Oliva Prat, a l’altura de la urbanització Mas Mates de Roses, informa l’agència Efe.

Notícies relacionades

La zona, que forma part de la via de circumval·lació de Roses, té tres carrils, dos de sortida i un d’entrada. Quan la parella estava creuant després que un vehicle s’aturés per facilitar-los el pas, un altre cotxe que anava pel carril d’avançament no ha vist els vianants i els ha envestit fatalment sense poder evitar la col·lisió.

La Policia Local de Roses ha practicat la prova d’alcoholèmia i drogues al conductor (procediment habitual en els accidents) i aquest ha donat positiu en ingesta d’alcohol (negatiu en drogues), per la qual cosa ha sigut detingut. El conductor, un veí de Figueres de 40 anys d’edat, passarà probablement a disposició judicial demà acusat de doble homicidi imprudent.