A l’estació del tramvia

Així robava mòbils d’una estrebada amb bicicleta a Cornellà de Llobregat

Els Mossos el van detenir a ell i al cap d’uns dies un còmplice, que vigilava en patinet

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos han detingut dos homes a Cornellà de Llobregat (Barcelona) per robar mòbils amb estrebades mentre les víctimes els utilitzaven. La policia catalana va detenir el 20 d’abril un home de 42 anys i veí de Sant Feliu de Llobregat, com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb violència. Dies més tard va detenir el seu còmplice, que anava en patinet i feia tasques de vigilància. La investigació es va iniciar a mitjans de març, quan es va tenir coneixement de cinc robatoris violents de telèfon mòbil a la via pública en una zona concreta de Cornellà on se seguia el mateix mètode. Robaven d’una estrebada mentre els usuaris portaven els mòbils a la mà, entre les 21.00 i les 22.00 hores i el lladre anava amb bicicleta.

A més, en quatre ocasions el robatori s’havia produït quan les víctimes esperaven el tramvia. A partir de l’anàlisi de les imatges de les càmeres de seguretat dels robatoris i altres gestions d’investigació, els agents van acreditar que tots els fets haurien sigut comesos pel mateix autor i que aquest tenia un còmplice, que es desplaçava en patinet i que feia tasques de vigilància de l’entorn.

Detinguts

Notícies relacionades

Finalment, el 20 d’abril els investigadors van aconseguir detenir el presumpte autor dels fets, en una zona molt pròxima del lloc on solia robar. L’endemà, agents de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat, a la plaça de l’Estació, molt a prop d’on s’havien comès els robatoris, van observar un noi que circulava en patinet elèctric i que al veure la presència policial va intentar marxar del lloc. Els agents el van identificar i durant el registre van localitzar a l’interior d’una motxilla, sis mòbils, un dels quals, sostret en un dels robatoris violents, set rellotges i cinc moneders de mà, entre altres objectes.

Segons van esbrinar els agents, el noi coneixia l’arrestat i transportava objectes provinents almenys d’un robatori. Davant les evidències, van detenir el jove, de 22 anys i veí del Prat de Llobregat.