VIOLÈNCIA MASCLISTA

Detinguda l’exparella de la dona assassinada de forma violenta a Manresa

  • L’agressor, un home de 40 anys i nacionalitat espanyola, s’hauria intentat suïcidar després de cometre presumptament el crim

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut l’exparella de la dona trobada morta de forma violenta aquest dimecres en un pis de Manresa (Bages) com a presumpte autor dels fets.

Segons han informat fonts de la policia catalana, els Mossos han rebut l’avís a les 13.54 hores d’aquest dimecres, i fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses dotacions policials, que han trobat a la vivenda el cos sense vida d’una dona amb indicis de criminalitat.

L’home, després de presumptament haver matat la seva exparella, s’hauria intentat suïcidar i ha sigut traslladat a un centre sanitari d’aquesta localitat barcelonina.

Notícies relacionades

Agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central dels Mossos s’han fet càrrec de la investigació.

Fruit de les indagacions policials, els Mossos han detingut a primera hora d’aquest dimecres a la tarda a Manresa l’exparella sentimental de la dona, un home de 40 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de l’homicidi.