Meteorologia

Aquest serà el temps per Setmana Santa: sol i probable pluja a partir de Dijous Sant

Començarà amb temperatures estables que evolucionaran a mesura que passin els dies per sobre del normal, fins a arribar en alguns punts del país als 30 graus

1
Es llegeix en minuts

La Setmana Santa començarà amb temperatures estables que evolucionaran a mesura que passin els dies per sobre del normal, fins a arribar en alguns punts del país als 30 graus, i amb la probabilitat que aparegui la pluja a partir de Dijous Sant, segons previsions d’Eltiempo.es.

Dissabte de Passió

Durant aquest Dissabte de Passió brillarà el sol amb la possibilitat que es produeixin alguns intervals de núvols baixos a Catalunya, el País Basc i el País Valencià. Els núvols podrien aparèixer també a l’Aragó i a la Regió de Múrcia. Núvols de tipus alt al centre i al sud peninsular i a les illes Balears.

En el terç est de la península hi pot haver algun xàfec a partir del migdia.

Diumenge de Rams

Durant el Diumenge de Rams predominarà el sol i únicament s’esperen precipitacions a les Canàries fins dilluns.

Durant el cap de setmana, les temperatures estaran per sobre del normal a la península, excepte a la costa mediterrània, on els valors seran normals o fins i tot una mica per sota de la mitjana climatològica. El sud-oest del país tindrà les màximes més càlides del normal del país; poden rondar els 30 graus a la província de Sevilla. Les Canàries recuperen els típics 21-23 graus de màxima a les capitals de província.

Dilluns, dimarts i dimecres

Temps tranquil i assolellat en general temperatures agradables a Espanya fins a Dimecres Sant. A partir de Dijous Sant podrien canviar les coses.

Notícies relacionades

Dijous i Divendres Sant

La situació meteorològica podria canviar i ser més inestable. Alguns models numèrics apunten a la presència d’aire fred en altura, per la qual cosa podria estar plovent en algunes zones a partir de Dijous Sant.