Missatge a Twitter

Sánchez diu que el ritme de vacunació «compleix els objectius»

  • La ministra de Sanitat, Carolina Darias, manté que en «les dues pròximes dues setmanes» es completarà la immunització dels majors de 80 anys

Sánchez diu que el ritme de vacunació «compleix els objectius»
1
Es llegeix en minuts

El president del Govern, Pedro Sánchez, va destacar aquest diumenge que Espanya compleix els seus objectius, amb més de 2,5 milions de persones immunitzades en tres mesos des que es va posar en marxa el pla de vacunació contra la Covid-19.

«Continuem complint els objectius marcats. Más de 7 millones de dosis administradas y 2'5 millones de personas inmunizadas en los 3 meses transcurridos desde que iniciamos en España el proceso de vacunación frente al #COVID19", ha escrito Sánchez en su cuenta personal de Twitter.

També la ministra de Sanitat, Carolina Darias, va remarcar aquest diumenge que el procés de vacunació cada vegada té més bon ritme i va reiterar que «al llarg de l’estiu estarem vacunant entorn del 70% de la població del país», 33 milions d’espanyols.

Notícies relacionades

Darias va confiar que en «les pròximes dues setmanes» s’hagi cobert les persones de més de 80 anys, ja que el primer factor de risc associat al coronavirus és l’edat.

La titular de Sanitat va defensar, en una entrevista a Televisió Espanyola, que Espanya sí que compta amb una estratègia única de vacunació, que ha permès vacunar els residents i treballadors de les residències o el personal mèdic de primera línia, fites que ja mostren resultats.