A Santa Perpètua de Mogoda

Cues quilomètriques per un accident amb dos camions a l’AP-7

El sinistre ha ocorregut a l’altura de Santa Perpètua de Mogoda cap a les 5.30 hores

1
Es llegeix en minuts

L’AP-7 ha registrat cues quilomètriques per un accident a l’altura de Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona, Vallès Occidental), en sentit sud, en què s’han vist implicats dos camions, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Un tram de 12 quilòmetres de l’autopista s’ha tallat, tot i que passades les 9.30 hores s’han pogut reobrir dos carrils. Malgrat això, hi continua havent retencions. Les cues han arribat passades les 9.00 hores als 16 quilòmetres.

També hi ha retencions a la C-17 i a la C-58 per enllaçar amb l’AP-7, així com a la C-60. Per donar fluïdesa a la circulació s’ha obert el peatge de la C-33 en sentit Barcelona.

Notícies relacionades

L’accident, que ha ocorregut cap a les 5.30 hores, ha obligat a realitzar desviacions per la sortida 19 de Ripollet i també ha provocat cues en sentit contrari a la mateixa altura per l’efecte tafaner. En l’accident s’hi han vist implicats dos camions, uns dels quals ha perdut la càrrega. Transportava refrescos.

S’ha estat treballant per retirar els vehicles, un dels quals ha perdut combustible, però finalment s’ha controlat la fuga i no ha sigut necessari fer un transvasament. Els Bombers han treballat a la zona amb sis dotacions per poder reobrir els dos carrils tallats, una cosa que s’ha pogut portar a terme cap a les 9.30 hores.