Portaven una arma curta i un ganivet

Dos detinguts a Fuengirola després d’una persecució policial

Els arrestats van robar un bolso, tot i que la Policia Nacional investiga si minuts abans van atracar a mà armada un supermercat

1
Es llegeix en minuts

Dues persones van ser detingudes dimarts passat a Fuengirola després d’una persecució que es va iniciar quan la Policia Nacional va saber que els ocupants d’una motocicleta podrien estar involucrats en el robatori d’un bolso. Una vegada interceptats a la zona del Parc Fluvial, els agents van comprovar que portaven una arma curta que s’està analitzant, un ganivet de grans dimensions i el bolso suposadament sostret minuts abans.

La Policia investiga si els dos arrestats van participar en l’atracament a mà armada d’un supermercat que va tenir lloc cap a les sis de la tarda, poc abans de la persecució, a la zona de la plaça de toros de la localitat, en què els dos autors també van fugir amb moto.

Segons fonts policials, els fets es van conèixer quan un ciutadà va abordar una patrulla que treballava per la zona del Parc Fluvial per informar-los que els ocupants d’una moto que estaven a la vista li acabaven de robar un bolso.

Va circular en direcció contrària

Els agents van activar un dispositiu a què es van sumar diverses unitats i es va iniciar una persecució en la qual el motorista va arribar a circular en direcció contrària per un tram de l’autovia i va acabar accedint a la zona per als vianants paral·lel al riu en un intent per arribar al passeig marítim de Fuengirola.

Notícies relacionades

Tal com reflecteix un vídeo que es va fer viral, un furgó de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) va assolir els sospitosos quan el conductor de la moto va perdre el control del vehicle i va sortir per la tangent del carril bici per caure al costat del seu acompanyant a la sorra de la platja. Davant els intents de continuar la fugida, el vehicle policial els va barrar el pas i un dels agents va reduir l’acompanyant mentre el conductor va intentar fugir a peu, tot i que va ser detingut poc després.

Els homes, de 38 i 53 anys, portaven passamuntanyes sota els cascos i la moto podria haver sigut sostreta prèviament.