Desallotjats per la policia

El PP critica el líder del PSOE de Múrcia per assistir a un acte en una església amb 200 persones

El número dos dels populars, Teodoro García Egea, aprofita per censurar els alcaldes socialistes que han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid

El PP critica el líder del PSOE de Múrcia per assistir a un acte en una església amb 200 persones
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El número dos del PP, Teodoro García Egea, ha denunciat aquest dissabte en un missatge en el seu perfil de Twitter que el secretari general del PSRM, Diego Conesa, hagi participat en un acte al municipi murcià d’Alhama en una església on hi havia 200 persones, segons assenyala una informació de ‘La Opinión de Murcia’.

«Mentre et demanen que et quedis a casa, Diego Conesa, secretari general del PSRM, participa en celebracions amb 200 persones i els han de desallotjar», ha censurat el secretari general dels populars i diputat per Múrcia.

Notícies relacionades

Segons apunta la informació de ‘La Opinión de Murcia’, el líder del PSOE a Múrcia i l’alcaldessa d’Alhama, Mariola Guevara, estaven entre les 200 persones que havien assistit a un temple d’aquest municipi, que ha sigut desallotjat per agents de la Policia Local d’Alhama de Múrcia i de la Guàrdia Civil.

Així mateix, García Egea ha aprofitat per carregar contra els alcaldes socialistes que van rebre la primera dosi de la vacuna contra el coronavirus malgrat no pertànyer al primer grup de vacunació. «Alguns alcaldes del PSOE es vacunen contra la Covid-19 i d’altres es vacunen contra l’ètica i la vergonya», ha dit.