Detingut per violar la seva fillastra de 9 anys durant la nit de Reis a Tarazona

  • La menor també va referir episodis similars la nit de Nadal

  • També se li imputa el maltractament físic continuat a la mare de la nena

2
Es llegeix en minuts

La nit dels Reis Mags és una de les més esperades pels petits de la casa, però a Tarazona hi va haver una nena de 9 anys que en va viure una de les pitjors en la seva curta vida. Pel que sembla, la parella sentimental de la seva mare va entrar a l’habitació i la va agredir sexualment. Uns fets pels quals la Guàrdia Civil va acordar la detenció d’aquest home de 45 anys.

Però, segons va poder saber EL PERIÓDICO, no hauria sigut l’únic episodi d’aquestes mateixes característiques que ha patit la menor en la convivència amb aquest home, ja que la nit de Nadal també ho hauria patitLa denúncia la va interposar la mare de la nena davant els agents pertanyents al lloc de la Guàrdia Civil a la localitat saragossana. Allà, la dona va reconèixer que en un primer moment no va creure la menor, però que un dia es va trobar l’ara imputat intentant suïcidar-se. Li havia demanat explicacions. Ella mateixa va evitar que es tragués la vida penjant-se. No obstant, aquest home hauria atribuït a l’alcohol consumit durant aquestes festes «el seu descontrol» i va afegir que no hi havia hagut cap penetració, però sí tocaments que va qualificar «d’error».

La nena de 9 anys, que va reconèixer tenir por, també va explicar a la seva mare que en alguna ocasió li va ensenyar material pornogràfic. Un fet que la va escandalitzar. Tot això va ser relatat als agents de l’institut armat que, al seu torn, van activar el protocol d’aquests casos i membres de l’Equip Dona i Menor (Emume) de la Guàrdia Civil van assistir no només la nena, sinó la mare.

En el reconeixement de la menor, aquests van poder observar una sèrie de lesions als genitals que confirmarien els fets denunciats. També van detectar que la dona podria estar patint maltractament físic i psicològic per part de l’ara arrestat. Sotmetia la mare de la nena

 van detectar que la dona podria estar patint maltractament físic i psicològic per part de l’ara arrestat. Sotmetia la mare de la nenaLa dona va acabar reconeixent-los que aquest home l’estava sotmetent. Controlava les seves relacions socials i que en alguna ocasió li havia pegat. Així mateix, va relatar, segons aquestes mateixes fonts, que havia sigut obligada a mantenir relacions sexuals amb aquest home, malgrat que en aquell moment no li venia de gust. Ella ho acceptava, segons va afirmar, per qüestions culturals.

Notícies relacionades

L’home va ser posat ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció i Primera Instància Únic de Tarazona, la magistrada de la qual va acordar l’ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança. Li imputa un delicte d’agressió sexual agreujada per ser menor i perquè hauria abusat de la seva superioritat, un altre de violència de gènere habitual, lesions i agressió sexual. Al centre penitenciari de Zuera va quedar internat a la infermeria, on es mantindrà en quarantena per evitar contagis Covid si estigués infectat, i es va activar el protocol antisuïcidi en vista dels antecedents que presenta en el seu historial.

La investigació per part de la Guàrdia Civil continua oberta. La menor i la mare seran pròximament examinades per especialistes de l’Institut de Medicina Legal d’Aragó (IMLA). Els serveis socials han sigut activats per protegir totes dues.

Temes:

Violacions