Local sense llicència

Desallotjada una sauna de Madrid on hi havia una festa il·legal amb 300 persones

  • La policia municipal proposa sancions a 22 clients per incomplir les mesures sanitàries

Desallotjada una sauna de Madrid on hi havia una festa il·legal amb 300 persones
1
Es llegeix en minuts

La Policia Municipal de Madrid ha desallotjat una sauna al centre de la capital on hi havia 300 persones celebrant una festa il·legal. Els agents han proposat sancions a 22 clients per incomplir les mesures sanitàries.

La intervenció es va realitzar divendres passat, 1 de gener, a les 14.20 hores, quan la Policia va rebre diverses queixes veïnals que s’estava celebrant una festa amb excés d’aforament en un establiment.

Sense mascareta

Una patrulla es va desplaçar fins a la sauna, ubicada al carrer del Norte, al districte de Centro, i van trobar moltes persones a l’interior del local, bastantes d’elles sense mascareta, fumant i sense mantenir la distància de seguretat, detalla la Policia Municipal aquest diumenge.

Els responsables de l’establiment també havien instal·lat una barra on dispensaven begudes alcohòliques en una festa que no se sap a quina hora havia començat.

Desallotjament sense incidents

Notícies relacionades

Els agents van desallotjar sense incidents l’establiment i van proposar per a sanció 22 clients per incomplir les mesures sanitàries.

Els amos del local no van presentar llicència de funcionament i per això es va obrir una acta de la Llei d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives (LEPAR) per excés d’aforament i per l’activitat que estaven desenvolupant.