A Alacant

La Policia evita que una menor es tregui la vida després de publicar les seves intencions a TikTok

La investigació es va iniciar gràcies a una informació rebuda des de la Policia grega, que va detectar les intencions de la noia

tik-tok

tik-tok

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional han evitat que una menor resident en una localitat de la província d’Alacant es tragués la vida, després que hagués publicat les seves intencions a la xarxa social TikTok, segons ha informat la Policia en un comunicat.

La urgent intervenció ha sigut desenvolupada gràcies a la col·laboració internacional, ja que la Policia Nacional va rebre una informació procedent de la seva homòloga grega que indicava les intencions suïcides publicades per una noia a la xarxa social.

La Divisió de Criminalitat Informàtica hel·lena va detectar una usuària de TikTok que estava expressant la intenció d’acabar amb la seva vida. Després de diverses gestions, els agents grecs van ubicar la noia a Espanya i van comunicar els fets a través de les unitats nacionals de la Interpol a la Divisió de Cooperació Internacional de la Policia Nacional, a fi de comprovar la veracitat dels fets i l’estat de salut de la usuària.

Notícies relacionades

Una vegada analitzada la informació per part dels agents especialitzats a Espanya, es van realitzar ràpides gestions fins a esbrinar que es tractava d’una menor d’edat, de nacionalitat belga, i amb domicili en una localitat de la província d’Alacant.

Diversos agents destinats a la ciutat pròxima de Benidorm es van desplaçar fins a la direcció per comprovar l’estat de salut de la noia. Una vegada al seu domicili, i entrevistats amb els seus pares, els policies van comprovar que les intencions suïcides eren veraces, ja que tenia marques de talls als dos canells. Els agents van demanar la presència de serveis sanitaris al lloc i, amb l’autorització dels progenitors, va ser traslladada a un centre hospitalari per a la seva valoració i tractament.