Homicidi aclarit

Una jove valenciana mor assassinada a l’hotel anglès on treballava

La policia britànica ha detingut el presumpte autor del crim

barcelona/zentauroEPP.56267477_travelodge.201219173136.JPG

barcelona/zentauroEPP.56267477_travelodge.201219173136.JPG

1
Es llegeix en minuts

Una jove espanyola va ser assassinada a cops la setmana passada mentre treballava en un hotel de la localitat anglesa de Bornemouth, al sud del país, segons han confirmat aquest dissabte fonts policials britàniques. La morta ha sigut identificada com Marta Vento, de 27 anys, natural de València, i de moment ha sigut arrestat un home de 32 anys sota sospita de la seva mort, segons han confirmat fonts policials al diari local ‘Bornemouth Echo’.

Cops al cap

Notícies relacionades

La jove treballava com a recepcionista d’un hotel de la cadena Travelogue en aquesta localitat costanera britànica i va ser trobada sense vida a primera hora del matí del passat 9 de desembre al vestíbul de l’edifici, on feia el torn de nit de recepció. L’autòpsia ha confirmat que la jove va rebre «múltiples lesions contundents al cap amb un objecte rom», d’acord amb el responsable de l’oficina forense de la localitat, Ian Parry.

El sospitós es mantindrà un mes detingut sota les provisions de la llei de custòdia especial que s’aplica a sospitosos que presumptament pateixen una malaltia mental.