Centre investigat

La residència de Tremp suma quatre morts més, i ja en són 53

Està previst que aquest dilluns comencin a deixar d’estar aïllats de manera parcial alguns usuaris

Tremp  Pallars Jussa  Lleida  01-12-2020    La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions      Foto  Jordi V  Pou

Tremp Pallars Jussa Lleida 01-12-2020 La residencia geriatrica de Tremp (Fundacio Fiella-Sant Hospital de Tremp) ha sofert un brot important de COVID19 amb moltes defuncions Foto Jordi V Pou / Foto Jordi V Pou

1
Es llegeix en minuts

El brot de Covid-19 que afecta la Residència Fiella de Tremp ha provocat la mort de quatre persones més entre aquest dilluns i diumenge. D’aquesta manera, segons dades de Salut, s’ha passat de 49 a 53 defuncions des de l’inici del brot, que afecta 81 residents i 42 treballadors positius amb el virus.

Del total d’usuaris amb coronavirus, n’hi ha 12 que han sigut traslladats a l’Hospital del Pallars. Està previst que aquest dilluns comencin a deixar d’estar aïllats de manera parcial usuaris de la residència. El departament va intervenir el centre el 28 de novembre després de detectar una «situació descontrolada», acusació que el patronat de la residència va negar el cap de setmana passat a través d’un comunicat.

Notícies relacionades

L’ajuntament ha fet una crida per incorporar personal a la residència, preferiblement que ja hagi passat la malaltia, i suplir les baixes provocades per la pandèmia.

La Fiscalia de Lleida ha obert una investigació d’ofici per esbrinar si es van complir els protocols davant el brot de coronavirus a la residència de Tremp.