Els metges demanen que s'actuï contra la protesta de l'oci nocturn a Barcelona

Padrós denuncia un incompliment de la seguretat sanitària a la plaça de Catalunya dissabte passat

zentauroepp55946291 bcn ocio201121225834

zentauroepp55946291 bcn ocio201121225834

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, ha denunciat un incompliment de la seguretat sanitària en la protesta de l’oci nocturn de dissabte passat a la plaça Catalunya de la ciutat i ha instat les institucions a actuar.

En una entrevista a la cadena SER, Padrós ha dit entendre el dret a manifestar-se, però ha rebutjat que això comporti «actes d’irresponsabilitat» que posin en perill tota la societat davant la Covid-19.

El metge ha declarat que les administracions han de fer complir les mesures de prevenció, ja que el coronavirus «ha vingut per quedar-se, fins i tot quan comenci la vacunació contra la malaltia l’any vinent a tot Espanya».

Notícies relacionades

A més, el president del Col·legi Oficial de Metges ha destacat que la responsabilitat individual i la maduresa dels individus és vital per evitar un empitjorament de la situació epidemiològica. 

Sobre el pla de vacunació presentat ahir pel president del Govern, Pedro Sánchez, Padrós ha afirmat que veu possible una centralització en els criteris de prioritat, però no en la distribució dels productes, ja que cada comunitat és diferent.