Oriol Mitjà i Jacobo Mendioroz discuteixen a Twitter per l'efectivitat de les restriccions a Madrid

L'infectòleg de l'Hospital Can Ruti de Badalona acusa el coordinador de la Unitat de Seguiment de la Covid a Catalunya de «frenar» l'ús d'antígens

Oriol Mitjà i Jacobo Mendioroz discuteixen a Twitter per l'efectivitat de les restriccions a Madrid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dimecres passat els experts van expressar, en una reunió que van mantenir amb responsables del Govern, les seves diverses visions de com s’ha d’afrontar el control de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, unes discrepàncies que aquest dijous s’han fet públiques a Twitter.

Notícies relacionades

Així, l’infectòleg de l’Hospital Can Ruti de Badalona, Oriol Mitjà, ha acusat el coordinador de la Unitat de Seguiment de la Covid a Catalunya, l’epidemiòleg Jacobo Mendioroz, de «frenar» l’ús d’antígens, i per aquesta mateixa raó ha lloat l’estratègia de la presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que ha demanat que s’apliqui a Catalunya. 

Mendioroz ha respost que ell no ha frenat «res de res», més aviat al contrari: «Hem promogut l’ús de tests d’antígens en positius, en contactes quan hi ha alta incidència i en cribratges de població exposada... i seguim». I ha afegit: «Els tests d’antígens són utilíssims i per això els estem utilitzant al màxim dins de les evidències actuals i així seguirem».