DIVORCI CONFLICTIU

Mainat acusa la seva dona de desvalisar la vivenda

El productor de televisió està fent inventari dels estris que li falten al domicili que havia sigut del matrimoni

Angela Drobrowolski va començar a traslladar quadros i mobles dies abans d'abandonar el xalet al barri d'Horta

zentauroepp55580922 201025jm josep maria mainat declara ciutat de la justicia  t201025111722

zentauroepp55580922 201025jm josep maria mainat declara ciutat de la justicia t201025111722 / Joan Mateu Parra

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat

El productor de televisió Josep Maria Mainatestà fent inventari dels estris que la seva encara dona, Ángela Dobrowolski, es va emportar quan va ser desallotjada de la vivenda del barri d’Horta on havia conviscut durant anys el matrimoni, segons han confirmat a EL PERIÓDICO fonts de l’entorn de l’exmembre de La Trinca. Segons les mateixes fonts, la dona es va apoderar d’objectes, com unes joies de la família, que l’excantant considera de la seva propietat. En principi, la intenció de Mainat és denunciar el robatori que, al seu entendre, ha patit. «El contingut de la casa està totalment saquejat [...] Estic bastant emprenyat, han trencat la caixa forta», va assegurar aquest dimarts al programa d’Ana Rosa, a Tele 5.

Dobrowolski, que està acusada d’intentar matar el seu marit injectant-li insulina, va començar a treure objectes de la vivenda conjugal dies abans del 4 de novembre, quan es va personar a la residència una comitiva judicial per desallotjar-la, ja que la jutge de família que tramita el divorci del matrimoni havia atorgat al productor tant la custòdia dels dos fills en comú com de l’ús del domicili.

ultimas-horas-mainat / periodico

Notícies relacionades

El productor de televisió, de 73 anys, i la seva dona, de 37, es van conèixer a Barcelona, es van casar i el 2012 van ser pares d’una nena i d’un nen el 2016. L’exmembre de La Trinca tenia ja tres fills, un del seu primer matrimoni amb l’actriu Rosa Maria Sardà i dos més amb una altra dona amb qui Mainat, un dels fundadors de la poderosa productora Gestmusic, va mantenir una relació que va precedir l’actual amb Dobrowolski, dona d’origen alemany, de la qual preveia divorciar-se arran d’una profunda crisi de parella.

En el repartiment de béns que planava en la seva herència, els seus fills eren presents però no així Dobrowolski, que ho va esbrinar i, segons els investigadors, presumptament va intentar acabar amb la seva vida injectant-li insulina mentre dormia, la nit del 22 de juny, i evitar així ser exclosa del testament. El jutge d’instrucció que s’encarrega d’aquest cas va acordar el 25 d’octubre prohibir a la imputada acostar-se al seu marit i als seus dos fills.