a cadis

Denunciat un conductor d'autobús de línia que conduïa i mirava el seu mòbil

Ha sigut posat a disposició judicial, per un suposat delicte contra la seguretat viària i per conducció imprudent, al posar en perill la integritat física dels 13 passatgers

conductor / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un conductor d’un autobús de línia de Cadis ha sigut posat a disposició judicial després que els seus passatgers denunciessin que, mentre conduïa, feia ús del seu telèfon mòbil reiteradament, ha informat avui la Guàrdia Civil.

Un dels tretze passatgers que anaven a l’autobús va gravar amb el seu telèfon mòbil com el conductor en uns moments feia ús del telèfon amb la seva mà esquerra, mentre amb la dreta mantenia el volant, i en altres moments el mirava mentre estava dipositat al costat de la finestra.

El passatger de l’autobús, que feia la línia Jerez - San José del Valle - Junta de los Ríos per carreteres comarcals i locals, va denunciar els fets a l’oficina virtual de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil.

Notícies relacionades

El Grup d’Investigació i Anàlisi de Trànsit (GIAT) va identificar el lloc, el vehicle i el conductor de l’autobús.

Aquest ha estat posat a disposició judicial, per un suposat delicte contra la seguretat viària i per conducció imprudent, al posar en perill la integritat física dels 13 passatgers, dels altres usuaris de la via i la seva pròpia.