violència masclista

Detingut un home per matar la seva dona a Mallorca

L'arrestat es va posar en contacte amb alguns familiars per informar-los que havia tingut un greu accident de trànsit en el qual podria haver mort mort la seva dona

El cadàver estava tapat amb branques i brossa i els sanitaris només van poder certificar la mort de la víctima mentre que la policia va iniciar la recerca de l'home, que havia fugit

palma / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Nou crim de violència masclista a Mallorca.  Un home ha sigut detingut com a presumpte autor de l’assassinat de la seva dona en una zona boscosa pròxima al Secar de la Real. La Policia Nacional, que s’ha fet càrrec de la investigació, ha traslladat l’acusat a dependències policials on serà interrogat en les pròximes hores.

Els fets van ocórrer ahir cap a les deu de la nit, en una zona pròxima al camí de Ca na Verda, a Palma. Pel que sembla, el detingut es va posar en contacte amb alguns familiars per informar-los que havia tingut un greu accident de trànsit en el qual podria haver mort mort la seva dona. Ràpidament aquests van trucar als serveis d’emergència per avisar de l’ocorregut i immediatament es van mobilitzar efectius de la Policia Nacional i Local i una ambulància del 061.

Quan van arribar al lloc, els agents van localitzar el cotxe accidentat i un rastre de sang que els va conduir fins al cos sense vida d’una dona. El cadàver estava tapat amb branques i brossa. Els sanitaris només van poder certificar la mort de la víctima, d’uns 32 anys. L’òbit va ser comunicat al jutjat de guàrdia.

Després de la troballa del cos, els agents van engegar un dispositiu de recerca per mirar de localitzar l’home, que havia fugit del lloc. Finalment, el presumpte autor de l’homicidi va trucar a la Policia per entregar-se. Els agents van acudir al lloc on es trobava l’home, a prop de s’Hostalot, i van procedir al seu arrest.

Notícies relacionades

El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació i treballa per aclarir els fets.

Segon crim de violència masclista en menys d’un mes

 Aquest és el segon crim de violència masclista ocorregut a Mallorca en poc menys d’un mes. El 15 d’octubre, Mariano A.G., exmilitar espanyol de 36 anys, va disparar a traïció amb la seva escopeta a Habibe E.I., búlgara de 37 anys que va rebre un tret lateral a boca de canó, i després es va treure la vida amb la mateixa arma, comprada pocs dies abans del crim. La parella convivia des de fa uns mesos i algunes fonts van assenyalar que mantenien una relació sentimental.