PERFIL

¿Qui és Angela Dobrowolski, la dona de Josep Maria Mainat?

De 37 anys, està acusada de l'intent d'assassinat amb traïdoria del fundador de La Trinca i de Gestmusic

zentauroepp55732200 mujer mainat201104095241

zentauroepp55732200 mujer mainat201104095241 / CAPTURAS DE CUATRO

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Angela Dobrowolskiinvestigada per intentar assassinar el seu marit, Josep Maria Mainat, el famós fundador de La Trinca i de la productora Gestmusic, té 37 anys i és alemanya de naixement. Aquest dimecres, 4 de novembre, la dona de Mainat ha sigut desallotjada de la vivenda familiar.

La parella es va casar el maig del 2012 i té dos fills: Jana, nascuda el 2012, i Joan Ramon, nascut el 2015. Mainat va estar abans casat amb la recentment difunta Rosa Maria Sardà, amb qui va tenir el seu fill Pol.

Després de diversos anys de matrimoni, Mainat i Dobrowolski van començar a tenir problemes i a principis del 2020 van decidir separar-se i deixar de viure sota el mateix sostre. Tot i així, la parella solia quedar amb els seus fills en alguna ocasió, com per exemple per sopar. De fet, el dia de l’intent d’assassinat la família sopava a casa de Mainat.

Mainat i Dobrowolski van protagonitzar el 2013 un exitós (d’audiència) programa d’‘El convidat’ . Allà, la parella, encara en bona sintonia, li mostrava a Albert Om la seva vida familiar. En el programa, Mainat va parlar de temes com l’edat, l’amor i els fills.

Entre les frases que va dir n’hi ha algunes de reveladores de l’esperit de Mainat: «Penso viure 120 anys, com a mínim. No és broma. La ciència aconseguirà frenar l’envelliment físic de les persones», deia. Sobre l’edat, passats els 60, a la qual va tenir la seva filla Jana, apuntava: «No tinc problemes per tornar a ser pare (...) Existeix l’edat cronològica, jo en tinc ara 65, i l’edat biològica, que és la que importa. I jo calculo que en aquesta en tinc quaranta i pocs». I sobre les relacions: «És difícil que una relació realment bona duri més de 20 anys. I potser a la meva edat encara, però la gent jove canvia molt».

Notícies relacionades

En el programa, Angela Dobrowolski i Mainat compartien sopar amb Om. Ella explicava la seva sorpresa al veure els vídeos de La Trinca: «Xocaven amb la imatge que tenia d’ell quan el vaig conèixer. Costava de creure. Crec que si l’hagués conegut llavors no m’hauria agradat», confessava. «M’agrada més ara», afegia.

Om presenta Angela com a dedicada professionalment al màrqueting. Estava en el seu últim curs de Medicina. Segons el seu perfil a Linkedin, Angela Margarita Dobrowolski Garrido (el seu nom complet) va ser fundadora i liquidadora de l’empresa Neodiet, extingida el 2015. També ha tingut càrrecs a la Corporación Tanam SL, en què participava Pol Mainat, i a Fincas Flaix SL.