VILA BUGATTI

El jutge investiga la requalificació d'un terreny de Vendrell a Cabrera de Mar

El pla urbanístic sota sospita regularitza les celebracions actuals a Villa Bugatti i projecta la construcció d'una escola especial

Xavier Vendrell, president la Fundació Brots, a càrrec del centre escolar, i l'alcalde del municipi, Jordi Mir, entre els investigats

zentauroepp54135813 villa bugatti201028132331

zentauroepp54135813 villa bugatti201028132331

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

En l’operació que el jutge Joaquín Aguirre i la Guàrdia Civil han posat en marxa aquest dimecres contra l’entorn de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, i els líders del Tsunami Democràtic s’investiga també la requalificació d’uns terrenys que pertanyen al complex Villa Bugatti, a Cabrera de Mar.

L’Ajuntament d’aquest municipi, l’alcalde del qual, Jordi Mir (JuntsxCat), és altre dels investigats, va aprovar en un ple municipal celebrat el 25 de febrer un projecte de modificació per regular l’activitat pública d’aquest recinte, així com donar llum verda a l’edificació en una part de la parcel·la d’una escola amb residència per a alumnes amb necessitats educatives específiques. La modificació del pla urbanístic es va fer pública a finals del 2019.

Notícies relacionades

El projecte del futur centre, amb capacitat per a 300 menors amb problemes d’autisme, dislèxia o dèficit d’atenció, segons informen a la mateixa web, està en mans de la Fundació Brots, el president del qual és el també investigat, Xavier Vendrell.

El jutge i la Guàrdia Civil investiguen de quina forma Vendrell ha obtingut els permisos necessaris per requalificar el recinte de Villa Bugatti i si el canvi de valor del terreny de Cabrera ha suposat una font d’ingressos il·legítima. En aquest complex s’hi celebren habitualment casaments o esdeveniments que reuneixen un nombre elevat de participants.