El retard d'Adif en unes obres provoca greus demores en totes les línies de Rodalies

Renfe ha reduït trens per intentar no col·lapsar l'estació de Sants, però avisa que això no evitarà els problemes

zentauroepp55600611 rodalies sants201026091415

zentauroepp55600611 rodalies sants201026091415

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Matí complicat a Rodalies i, de retruc, al metro de Barcelona, amb una afluència més elevada de l’habitual. Totes les línies han tingut  greus demores des de primera hora pel retard d’Adif en unes obres, segons ha confirmat la Generalitat en un comunicat. Adif havia d’haver finalitzat els treballs que està executant a l’estació de Sants aquest cap de setmana, però no ha entregat l’obra a temps. 

El metro de Diagonal, a les 7.30 hores. / RICARD CUGAT

Al no haver finalitzat les obres previstes en sentit sud, tots els trens regionals i la R-2 sud han de passar per la via 7, via per la qual passen habitualment els trens de les línies R-1, R-3, R-4 i R-12.

Rodalies ha decidit, per «intentar no generar un col·lapse encara més gran a Sants», reduir l’oferta de trens en les línies R-2 nord, R-2 sud, R-1 i R-4. Així mateix, la R-11 s’ha dirigit cap a l’Estació de França. Malgrat aquestes adaptacions, Renfe ja avisa que «els retards seran generals en totes les línies».

Notícies relacionades

L’R-11 ja s’ha normalitzat:

Les obres d’Adif ja havien provocat alteracions des de divendres passat i durant tot el cap de setmana, però havien d’haver quedat finalitzades aquest dilluns.