a valència

La Policia deté tres joves per una altra violació grupal a una menor

Els agents investiguen si va ser drogada per dos nois majors d'edat i un que no ha complert els 18 anys

violacion grupal car 1200

violacion grupal car 1200

1
Es llegeix en minuts
Toni Álvarez Casanova

Quan la societat valenciana encara no s’ha recuperat de l’impacte de les violacions grupals a una nena de 14 anys i a una altra de 15, que investiguen jutjats d’Ontinyent i de Massamagrell, la Policia Nacional ja té entre mans una nova investigació per una altra agressió sexual en grup patida per una altra menor en mans d’un grup de joves —entre ells, també un menor—, ocorreguda aquest cap de setmana passat en un municipi de la Safor que ‘Levante-EMV’ omet per preservar la identitat de la víctima.

De moment, ja hi ha tres detinguts: dos majors de 18 anys i un, menor, de qui ja s’ha donat compte a la Fiscalia de Menors, que decidirà si li aplica o no mesures cautelars.

En aquest cas, segons ha pogut saber aquest diari, es tracta d’una altra noia menor d’edat que, presumptament, va ser violada per diversos joves. L’acció va ser gravada en vídeo que, segons apunten les fonts, ha sigut difós entre diferents telèfons mòbils per serveis de missatgeria instantània.

Drogada i violada en grup

Els fets van passar dissabte passat a la tarda. Tot apunta que, presumptament, el grup de presumptes agressors va drogar la menor amb alguna substància per després portar-la a una zona rural apartada i allà cometre la violació en grup.

Notícies relacionades

La noia, després dels fets, va acudir pel seu propi peu al servei d’urgències de l’Hospital Francesc de Borja i va ser allà on va narrar el que havia passat als facultatius en el moment en què va ser atesa. Els professionals sanitaris van activar ràpidament el protocol d’agressions sexuals i van alertar la Policia Nacional.

Durant el cap de setmana passat, els agents de la comissaria de Gandia han portat a terme les investigacions per mirar d’identificar els presumptes autors d’aquesta nova violació grupal, que és la tercera en tot just tres setmanes, només a la província de València.