GRAVAT L'ESTIU PASSAT

Dimiteix l'alcalde de Manlleu després de la difusió d'un vídeo en el qual apareix ebri

Les imatges mostren el republicà Àlex Garrido sent expulsat d'un local d'oci

Manlleu és el municipi català amb el risc de rebrot de coronavirus més elevat

foto 3698557

foto 3698557

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’alcalde de Manlleu (Osona), el republicà Àlex Garrido, ha dimitit del càrrec després que hagin transcendit unes imatges gravades aquest estiu passat en què se’l veu en estat d’embriaguesa en un local d’oci. El vídeo mostra com els agents de seguretat expulsen del local Garrido. Dilluns començaran els tràmits per procedir al seu relleu al capdavant de l’alcaldia.

«El meu comportament és del tot censurable, tenint en compte la situació crítica per la qual passa el país i la nostra ciutat», s’ha disculpat Garrido en el comunicat en el qual anuncia la seva dimissió. Manlleu és el municipi català amb el risc de rebrot de coronavirus més alt. De fet, per aquesta raó els cribratges massius a les escoles de Catalunya van començar en aquesta localitat. I a l’escola on es van iniciar, la meitat dels alumnes estan confinats

Notícies relacionades

En el comunicat, Garrido opina que els representants públics han de ser «exemplars» fins i tot en fets circumscrits «estrictament a la seva vida privada, com és el cas», i per això ha decidit de manera «irrevocable» dimitir.

«És honest reconèixer el meu error, però alhora vull evitar que ningú intenti treure’n partit posant en dubte el bon treball que hem fet des de l’equip de govern a causa d’un comportament individual inapropiat», ha afegit.  Garrido agraeix les «incomptables» mostres de recolzament que ha rebut dels veïns, de l’equip de govern i del seu partit, ERC.