cas rocambolesc

Dos detinguts després de l'escàndol d'una treballadora a casa de Josep Maria Mainat

La dona ha sortit cridant i summament alterada del domicili del productor, que no s'està en aquesta casa, amb dues maletes i un bolso

Insinua que la dona de l'excomponent de la Trinca, acusada d'intentar matar-lo, té una relació amb el seu nòvio, que és dins la residència

ejuqzg-x0aa7n6a

ejuqzg-x0aa7n6a

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un autèntic i lamentable espectacle que, a més, ha acabat una altra vegada amb dos detinguts a comissaria. Això és el que s’ha viscut a primera hora d’aquesta tarda a l’exterior de la vivenda de Josep Maria Mainat, l’endemà que es conegués que la seva dona, Angela Dobrowolski, el va intentar assassinar amb una sobredosi d’insulina.

Una dona amb accent estranger ha sortit cridant i summament alterada del domicili del productor amb dues maletes i un bolso. Es tracta presumptament d’una treballadora Mainat, que manté una relació amb un altre home que continua dins la casa, Gabriel, amb la seva mare i Angela Dobrowolski.

«No vull participar més de les vostres orgies», cridava la dona al reclamar altres pertinences que s’havien quedat dins la casa en què ha estat durant les quatre últimes setmanes.

La dona afirma ser la nòvia d’«un ‘escort’ llatí», presumptament el Gabriel, contractat per Angela. L’home que hi havia dins s’ha acostat a ella, l’ha colpejat, l’ha ficat d’una empenta dins la vivenda i ha tancat la porta davant les càmeres.

Després de presenciar l’agressió, periodistes de Tele 5 han cridat al número de telèfon d’emergències 112 per reclamar la presència policial, cosa que ha motivat que una patrulla de la Guàrdia Urbana anés al lloc, han assenyalat fonts policials.

Els agents han acordonat la vivenda, han accedit a l’interior de la casa i han acabat detenint les dues persones, un home acusat d’un delicte de violència de gènere i una dona per un delicte menys greu de furt.

Josep Maria Mainat, absent del domicili

Mainat no està des de fa setmanes al domicili familiar, en el qual s’allotja la seva dona, amb qui té dos fills, que estan amb el productor.

Segons es feia públic ahir, Josep Maria Mainat va estar a punt de perdre la vida el 22 de juny en mans de la seva dona, que va intentar assassinar-lo injectant-li insulina mentre dormia i que, com que és diabètic, li va provocar un coma de què, per sort, es va recuperar satisfactòriament. Tres mesos després, aquest truculent succés ha sortit a la llum, i s’ha conegut que l’alemanya, en llibertat amb càrrecs, està sent investigada pel jutge per un intent d’assassinat.

Notícies relacionades

Malgrat l’expectació mediàtica que ha provocat aquest assumpte, Josep Maria Mainat prefereix no fer declaracions i es manté atrinxerat en una altra de les seves propietats, tot i que aquest divendres ha concedit unes declaracions al programa d’Ana Rosa Quintana. L’excomponent de la Trinca no vol pronunciar-se sobre un tema que està judicialitzat i està sent acompanyat pels seus amics més pròxims i pel seu fill gran, Pol Mainat.

El jove, fruit de la relació del productor amb Rosa Maria Sardà, va ser qui va explicar a la policia les sospites que Angela podia tenir alguna cosa a veure en el coma diabètic que gairebé li costa la vida al seu pare.