Des del 4 d'octubre

Renfe augmenta l'oferta de l'AVE Figueres-Girona-Barcelona

Un nou servei surt de la capital empordanesa a les 7.10 hores i des de la catalana, a les 18.30

ave

ave / Jordi Ribot Punti/ICONNA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 La companyia Renfe ha incrementat l’oferta de places de tren d’alta velocitat Avant de la línia Figueres-Girona-Barcelona amb un nou servei amb sortida des de la capital altoampurdanesa a les 7.10 hores i tornada des de la catalana a les 18.30.

Aquest ferrocarril començarà a circular el 4 d’octubre i, amb aquest, es millora la freqüència als que es desplacen a primera hora des de la província gironina a Barcelona, on podran arribar sobre les 8.00, alhora que s’estableix un nou horari de tarda.

El tren que circularà en direcció a Barcelona continuarà després el seu recorregut fins a València, cosa que augmenta el nombre de places que enllacen aquesta comunitat autònoma amb Catalunya.

Notícies relacionades

Amb la nova programació, els viatgers de Figueres i Girona disposaran de vuit serveis d’alta velocitat per connectar amb la capital catalana.

Renfe explica que s’estan recuperant les freqüències de forma progressiva després de l’estat d’alarma en funció de la demanda amb l’objectiu d’arribar als nivells anteriors