ordre judicial

Ingressa a la presó per agredir sexualment dues menors a l'Hospitalet

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 27 anys com a presumpte autor de tocaments i intimidació al barri de Bellvitge

zentauroepp55102634 soc200925123748

zentauroepp55102634 soc200925123748

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 27 anys com a presumpte autor de dos delictes d’agressió sexual a dues menors al barri de Bellvitge, a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), que posteriorment va ingressar a la presó per ordre judicial.

Segons han informat avui els Mossos, la investigació es va iniciar el 19 de setembre, quan els investigadors van tenir coneixement d’una agressió sexual a una menor d’edat, al migdia i a la via pública, a l’Hospitalet de Llobregat. 

La noia havia patit tocaments per part d’un home que havia fugit del lloc al veure un grup de joves que anaven al seu auxili.

L’endemà, l’autor de l’agressió va intimidar una altra menor amb un ganivet, i va intentar portar-la a una zona apartada, però la noia va aconseguir sortir corrents del lloc.

Gràcies a la informació facilitada per testimonis, els agents van aconseguir identificar i detenir, el passat 24 de setembre, un home com a presumpte autor de les dues agressions sexuals.

Notícies relacionades

En el moment de la seva detenció, l’arrestat, de nacionalitat índia, portava la mateixa roba que els dies en què va cometre les dues agressions.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge d’instrucció va decretar el seu ingrés a la presó.