Estructura estable

Controlat, quatre dies després, l'incendi d'una nau de Sant Feliu de Llobregat

El foc no ha provocat que se superessin els valors de referència de cap contaminant en l'aire

nau-sant-feliu

nau-sant-feliu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi a una nau industrial de Sant Feliu de Llobregat que crema des de dijous passat. El cos ha treballat amb 16 dotacions aquest diumenge per continuar amb les tasques d’extinció. Segons expliquen els Bombers, l’atac al foc es va fer contundentment des de l’exterior fins que dissabte van poder accedir a la planta soterrani de la nau, on van trobar algun punt calent que cremava amb poca intensitat i que van poder extingir.

El cos preveu anar retirant les dotacions de l’empresa de manera escalonada per tornar aquest dilluns a primera hora. Aquesta nit serà la Policia Local qui es quedi a la nau.

Aquest diumenge, els Bombers han acompanyat els treballadors de l’empresa perquè poguessin accedir a les instal·lacions, a la zona de vestuaris, per recuperar els objectes personals.

Segons les últimes inspeccions, en aquests moments no hi ha afectació en l’estabilitat de l’estructura de la indústria.

Notícies relacionades

L’acumulació d’aigua i la barreja d’aquesta amb productes corrosius va dificultar molt l’accés al soterrani, on s’han centrat a localitzar i extingir més punts calents al llarg d’aquest diumenge.

D’altra banda, un informe de Territori i Sostenibilitat, publicat dissabte, conclou que l’incendi no ha provocat que se superessin els valors de referència de cap contaminant en l’aire.