Infanticidi

Un home mata la seva filla de 4 anys d'un tall al coll a Saragossa

La Policia Nacional deté l'autor després d'abandonar el domicili familiar

zentauroepp54935915 200915082653

zentauroepp54935915 200915082653

1
Es llegeix en minuts
I. T. G. / L. M. G.

El Grup d’Homicidis de la Prefectura Superior de Policia d’Aragó va detenir a la nit un veí de Saragossa després que assassinés la seva filla de 4 anys d’un tall al coll.

L’infanticidi va tenir lloc passades les 23.00 hores en una vivenda del número 76 del carrer Domingo Ram, al barri de Delicias de Saragossa. Una trucada d’alerta a la sala del 091 va posar en marxa una operació policial que va trobar la menor dessagnant-se, la mare en xoc i el sospitós en parador desconegut. Dos assumptes eren de vital importància en aquells moments: salvar la menor, que va ser traslladada d’urgència a l’hospital maternoinfantil, i detenir el presumpte autor de l’agressió.

Notícies relacionades

Gairebé de forma paral·lela, la Policia Nacional va trobar el sospitós, a qui van detenir, i rebien la tràgica notícia que la menor havia mort com a conseqüència de la lesió greu en aquesta zona vital. Immediatament van imputar el delicte d’assassinat a aquest home, identificat com a N. C. O., de 34 anys, d’origen nigerià i pare de la menor.

Al domicili també es van traslladar agents de la Brigada Provincial de la Policia Científica per obtenir totes les proves pertinents per aclarir aquest crim les circumstàncies del qual estaven sent investigades.

Temes:

Saragossa