En una zona de copes

Presó per a quatre joves francesos per violar dues menors a Sevilla

Els arrestats, d'entre 20 i 24 anys d'edat, van ser capturats a l'aeroport quan intentaven tornar al seu país

detencion de cuatro franceses por la violacion de dos ninas en sevilla / periodico

2
Es llegeix en minuts
Julia Camacho

Van conèixer dos menors en un bar de copes de Sevilla, les van emborratxar i les van portar a l’apartament on passaven uns dies per agredir-les sexualment i gravar-ho amb el mòbil malgrat la resistència de les dues nenes. La Policia Nacional ha detingut ara quatre joves francesos, d’entre 20 i 24 anys, com a autors de l’agressió, que té certs paral·lelismes amb la violació múltiple patida per una jove en els Sanfermines del 2016 i que també va ser gravada amb un mòbil malgrat l’oposició de la víctima.

La detenció dels presumptes agressors es va produir aquest mateix dilluns a l’aeroport de la capital sevillana, quan tots ells es disposaven a agafar un avió de tornada a París (França) després de passar uns dies de vacances al nostre país. L’agressió s’hauria produït la matinada de diumenge passat, quan els quatre joves van conèixer les dues víctimes en una coneguda zona de copes de la ciutat.

Una festa al seu apartament

Segons informen fonts policials, les dues nenes, de 15 i 16 anys, es trobaven en una terrassa de l’Alameda de Hércules quan van entaular conversa amb els quatre nois, que les van convidar a diverses consumicions de begudes alcohòliques. Des d’un primer moment, remarca la Policia, «van intentar entabanar-les», convidant-les a una festa a l’apartament turístic d’un barri pròxim on s’allotjaven amb l’excusa que disposava d’una piscina a l’àtic.

Les dues noies, «atretes per la idea», es van desplaçar al costat dels joves fins a l’apartament. Una vegada allà, aquests les van convidar a ingerir més alcohol fins que totes dues van arribar a «un estat d’embriaguesa i desorientació» que van aprofitar els quatre detinguts per a, presumptament, agredir-les sexualment. A més, les joves van ser gravades amb un dels seus telèfons mòbils «malgrat la resistència física que van oposar perquè no succeïssin els fets».

Notícies relacionades

Dilluns, les dues nenes van decidir acudir a un hospital per ser ateses després de l’agressió múltiple. Tot just conèixer l’ocorregut, els metges ho van posar en coneixement del jutjat de guàrdia de Sevilla, que aquell mateix dia va instar el Grup de Menors (Grume) de la Policia Nacional a obrir una investigació per aclarir la suposada agressió.

Les diferents diligències portades a terme per part dels investigadors van permetre identificar els presumptes autors dels fets el mateix dilluns. No obstant, els agents van descobrir que els quatre joves tenien previst embarcar en un vol aquella mateixa tarda, en tot just sis hores, amb destinació a París (França), per la qual cosa van ser localitzats i detinguts «en un temps rècord» pels agents a l’aeroport abans que aconseguissin abandonar el nostre país. Tots quatre van ser posats a disposició de l’autoritat judicial, que aquest dimecres va decretar l’ingrés immediat a presó de tots ells per agressió sexual.