causes desconegudes

Una vintena de localitats de Jaén i Còrdova, sense llum per l'explosió d'una subestació elèctrica

El tall es va produir cap a les 23 hores d'aquest dimarts a la central d'Andújar

zentauroepp3989489 tema  apagada de llum  lluis fernandez president f  d hostel200902093201

zentauroepp3989489 tema apagada de llum lluis fernandez president f d hostel200902093201

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una vintena de localitats de la zona nord de Jaén i algunes de Còrdova s’han quedat sense llum a causa d’un incendi en una subestació elèctrica a Andújar (Jaén). El tall es va produir cap a les 23.00 hores d’aquest dimarts quan, per causes que encara es desconeixen, es va registrar una explosió a la subestació elèctrica situada al terme d’Andújar, al costat de l’A-4, segons ha informat la Policia Local de la localitat.

Això va provocar un incendi –les flames del qual es podien veure des de diverses desenes de quilòmetres– i el tall del subministrament elèctric en una vintena de localitats, a més d’Andújar, com Arjona, Lopera, Porcuna, Villanueva de la Reina, la Carolina, Bailén, Villadel Río i Guarromán.

Notícies relacionades

En alguns municipis el subministrament es va poder restablir abans de les dotze de la nit, mentre que en d’altres encara s’estava treballant a primera hora d’aquest matí.

Endesa va comunicar a les 1.00 hores a través de les seves xarxes socials que s’havia produït una incidència greu a la subestació d’Andujar, una instal·lació compartida amb Red Eléctrica i que la seva prioritat era «restablir el subministrament al 100%, al més aviat possible», tot i que ja s’havia recuperat parcialment. 

Temes:

Còrdova Jaén