prevenció

Catalunya començarà la vacunació de la grip entre el 15 i 19 d'octubre

La campanya s'avança a causa dels efectes que pot tenir la crisi de la Covid-19 sobre el sistema català de salut

BRA01. SÃO PAULO (BRASIL), 21/07/2020.- Fotografía cedida por el Gobierno de Sao Paulo que muestra la aplicación de una vacuna contra el nuevo coronavirus desarrollada por el laboratorio chino Sinovac, este lunes en una Clínica de Sao Paulo (Brasil). Las primeras dosis de la vacuna contra el nuevo coronavirus desarrollada por el laboratorio chino Sinovac empezaron a ser aplicadas este lunes a un grupo de voluntarios, todos ellos profesionales de la salud del Hospital de las Clínicas de Sao Paulo. EFE/ Cortesía Gobierno de Sao Paulo/SOLO USO EDITORIAL/NO VENTAS/NO ARCHIVO

BRA01. SÃO PAULO (BRASIL), 21/07/2020.- Fotografía cedida por el Gobierno de Sao Paulo que muestra la aplicación de una vacuna contra el nuevo coronavirus desarrollada por el laboratorio chino Sinovac, este lunes en una Clínica de Sao Paulo (Brasil). Las primeras dosis de la vacuna contra el nuevo coronavirus desarrollada por el laboratorio chino Sinovac empezaron a ser aplicadas este lunes a un grupo de voluntarios, todos ellos profesionales de la salud del Hospital de las Clínicas de Sao Paulo. EFE/ Cortesía Gobierno de Sao Paulo/SOLO USO EDITORIAL/NO VENTAS/NO ARCHIVO / -- (EFE)

0
Es llegeix en minuts
Efe

El secretari català de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha anunciat que el Departament de Salut ha decidit avançar aquest any la campanya de vacunació de la grip de manera que comenci entre el 15 i el 19 d’octubre.

Argimon ha comparegut aquest dimarts en roda de premsa junt amb el coordinador de la Unitat de Seguiment de Covid-19, Jacobo Mendioroz, i ha assenyalat aquestes dates d’octubre com a inici de la campanya de vacunació contra la grip al ser preguntat per això pels periodistes.

A principis de juliol, la consellera de Salut, Alba Vergés, va indicar que la vacunació de la grip s’avançaria a causa dels efectes que pot tenir la crisi de la Covid-19 sobre el sistema català de salut.

Notícies relacionades

«Quan tinguem les vacunes», va assegurar al respecte al Parlament, on també va informar que la conselleria comprarà 230.000 vacunes més per a la grip durant aquesta campanya.

Finalment, les dates d’inici de la campanya de vacunació de la grip no s’allunyen gaire a les d’anys anteriors, ja que per exemple el 2019 s’hi va donar el tret de sortida el dia 28 d’octubre.