visita reial

Els Reis coneixen de prop el projecte socioeducatiu de Naüm a Palma

Felip VI, Letizia i les seves filles han arribat al centre de Son Roca acompanyats per la ministra d'Educació, Isabel Celáa, a més de les autoritats locals

whatsapp-video-2020-08-11-at-144844 vid 11 151128 / periodico

1
Es llegeix en minuts
M. Elena Vallés

Els Reis i les seves filles recolzen aquest dimarts un dels projectes socioeducatius més interessants de Palma: Naüm a Son Roca. La visita ha arrencat passades les 12 hores. Primer s’ha produït la trobada amb les autoritats, entre les quals es troben la ministra d’Educació, Isabel Celáa; la presidenta de les Balears, Francina Armengol; el president del Parlament, Vicenç Thomàs; la delegada del Govern, Aina Calvo; la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago; la presidenta del Consell Catalina Cladera, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Joana Maria Adrover.

També han saludat els responsables del centre Naüm i representants d’alumnes i famílies. Entre aquests hi havia la directora general del projecte socioeducatiu, Margalida Jordà, i la directora tècnica, Eva Planellas.

Exposició fotogràfica

Felip, Letizia, Leonor i Sofia, amb el genoll dret ferit, tot i que millor que ahir (ja no portava tant esparadrap) i amb una crossa, recorren amb interès les aules, el taller, la sala d’educadors i de direcció, així com l’exposició de fotografies ‘Ulls per volar’, una iniciativa perquè els joves expressin els seus sentiments sobre la convivència entre sexes i races que compta amb la realització tècnica del fotògraf professional José Nieto.

Letizia i Sofia han accedit a les aules del centre utilitzant l’ascensor a causa de l’accident de la infanta al genoll. El Rei i l’hereva han utilitzat les escales. 

Projecte nascut el 2000

Notícies relacionades

Es pot destacar també que és el primer acte d’aquestes característiques (socioeducatiu) en què participa l’hereva Leonor. El projecte socioeducatiu Naüm Son Roca és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 2000 amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats i problemàtiques de la població infantil i juvenil del barri de Son Roca, Son Ximelis, Son Anglada i Son Serra-La Vileta.

Actualment, Naüm compta amb 20 serveis comunitaris, 31 dels quals són de grup. Tot això per atendre al voltant de 850 persones entre nens, adolescents, joves i adults, que participen en l’àmbit comunitari, de grup i individualment.