sense ferits

Vídeo | Un llamp provoca un incendi en un dipòsit de gasoil de Repsol a Puertollano

Repsol investigarà les causes de l'incendi del seu dipòsit, que no ha provocat víctimes

puertollano-locutado / periodico

1
Es llegeix en minuts
Juan José Fernández / Agencias

Repsol ha anunciat que investigarà internament les causes per les quals aquest matí un dipòsit de gasoil situat als voltants del pol químic de Puertollano (Ciudad Real) ha cremat en un aparatós incendi. La caiguda d’un llamp és la primera raó que estudien els bombers. Precisament en el moment en què el dipòsit ha començat a cremar, al voltant de les 9.45 d’aquest dilluns, queia una forta tempesta sobre la localitat minera.

L’incendi ha causat una columna de fum d’enormes proporcions que es veia a quilòmetres al voltant, fins i tot a la capital provincial.

columna-humo-del-incendio-de-puertollano / periodico

Malgrat que hi havia empleats de la firma als voltants, el foc no ha provocat ferits. No obstant, al llarg del matí s’ha enviat un missatge d’avís a la Unitat Militar d’Emergència per si hagués d’actuar.

Notícies relacionades

La policia local ha demanat al veïnat de Puertollano que es mantingués atent a possibles avisos sobre la qualitat de l’aire als barris pròxims al pol petroquímic, però no ha sigut necessari activar el protocol de protecció extern a la petroquímica.

Així ho han confirmat fonts del Servei d’Atenció i Coordinació d’Urgències i Emergències 112 de Castella-la Manxa, que han indicat que els fets han tingut lloc cap a les 9.51 hores d’aquest dilluns i que l’incendi estava molt localitzat.