10 d’ag 2020

Anar al contingut

L'ABAST DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Còrdova: última hora dels casos a Andalusia

El número d'infectats pel Covid-19 a Andalusia ascendeix a 4.277 persones, amb 175 morts

El Periódico

GRAFAND6325. CÓRDOBA, 16/03/2020.- Agentes de la Policia Nacional controlan a los conductores en unas de las principales avenida de la ciudad de Córdoba, este lunes, durante el primer día laborable tras la declaración de estado de alarma por la pandemia de coronavirus COVID-19. EFE/Salas

GRAFAND6325. CÓRDOBA, 16/03/2020.- Agentes de la Policia Nacional controlan a los conductores en unas de las principales avenida de la ciudad de Córdoba, este lunes, durante el primer día laborable tras la declaración de estado de alarma por la pandemia de coronavirus COVID-19. EFE/Salas / Salas (EFE)

L’epidèmia del coronavirus continua fuetejant Andalusia. El nombre de casos d’infectats pel Covid-19  en aquesta comunitat ascendeix a 4.791, amb 175 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a Còrdova].

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, el Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener passat, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona contagiada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.