11 d’ag 2020

Anar al contingut

L'ABAST DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a la Corunya: última hora dels casos a Galícia

El número d'infectats pel Covid-19 a Galícia ascendeix a 2.722 persones, amb 47 morts

El Periódico

GRAF8766 PONTEDEUME 18/03/2020.- Un niño mira a la calle desde su casa mientras permanece confinado en la vivienda a causa de las medidas tomadas por el Gobierno para frenar al coronavirus, este miércoles en A Coruña. EFE/Cabalar

GRAF8766 PONTEDEUME 18/03/2020.- Un niño mira a la calle desde su casa mientras permanece confinado en la vivienda a causa de las medidas tomadas por el Gobierno para frenar al coronavirus, este miércoles en A Coruña. EFE/Cabalar / Cabalar (EFE)

L’epidèmia del coronavirus continua fuetejant Galícia. El nombre de casos d’infectats pel Covid-19  en aquesta comunitat ascendeix a 2.722, amb 47 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a la Corunya].

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, el Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener passat, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona contagiada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.