Al Vallès Oriental

Un ciclista mort i quatre de ferits atropellats per un cotxe a Sant Pere de Vilamajor

El conductor, que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia, ha sigut detingut

foto 3684455 car 1200

foto 3684455 car 1200

1
Es llegeix en minuts

Un ciclista ha mort i quatre més han resultat ferits en un atropellament múltiple aquest dijous a les nou del vespre en el seu punt quilomètric 44,4 de la BP-5107, a Sant Pere de Vilamajor.

El conductor del turisme circulava sota els efectes de l’alcohol. La víctima mortal, de 44 anys, era de Vilanova del Vallès.

Un altre ciclista va ser traslladat en estat crític a l’Hospital de Sant Pau, un altre va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’Hospital de Granollers, i dos més van ser traslladats en estat menys greu a l’Hospital de Sant Celoni.

Els Mossos van aturar el conductor del turisme pels delictes d’homicidi per imprudència, conducció sota els efectes de l’alcohol, lesions per imprudència, conducció temerària i danys.

Notícies relacionades

Arran de la incidència, es van activar deu patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també va activar el recolzament psicològic.

Amb aquesta víctima són 65 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.