al portal de casa seva

El germà del conseller de Salut de Múrcia, assassinat a ganivetades pel seu fill

La dona de l'expert en Medicina Esportiva José Antonio Villegas va trucar a primera hora del matí a Emergències per informar de la defunció

asesinado car 1200

asesinado car 1200

1
Es llegeix en minuts
A. L. H.

José Antonio Villegas, germà de l’actual conseller de Salut del Govern murcià, Manuel Villegas, ha mort aquest dimarts al portal de l’edifici en què vivia a Múrcia, a conseqüència de diverses ferides d’arma blanca. L’home, de 68 anys, ha sigut apunyalat presumptament pel seu fill, que ha reconegut els fets a la caserna de la Guàrdia Civil d’Hellín (Albacete), on s’ha entregat.

Així ho han confirmat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil, que han assenyalat que aquest cas es troba sota secret de sumari.

A les 7.55 hores del matí

Notícies relacionades

Segons han informat fonts del Centre de Coordinació d’Emergències i Policia Nacional, el succés ha ocorregut a les 7.55 hores, al carrer de la Infanta Cristina de Múrcia. La dona de l’expert en Medicina Esportiva José Antonio Villegas ha trucat a Emergències per informar dels fets, però els sanitaris no han pogut fer res per salvar la vida a l’home i només han pogut certificar l’òbit. Així mateix, s’hi han desplaçat agents de la Policia Nacional, cos competent per assumir la investigació.

El cos del veí ha estat portat a l’Institut de Medicina Legal de Múrcia, on se li practicarà l’autòpsia, que confirmarà la causa de l’òbit.