Tallat durant hores el túnel de Bracons per un accident múltiple

Aquest dijous al matí es continua treballant en les tasques del neteja de l'interior i continuen les afectacions a la C-37

eejysv3woaaeiqz

eejysv3woaaeiqz

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una persona va resultar ahir ferida greu i dues més de diversa consideració en un accident entre dos camions i tres turismes a l'interior del túnel de Bracons, a Sant Pere de Torelló (Barcelona), que va haver de ser  tancat durant hores  a causa d'aquest sinistre. Encara aquest dijous al matí es continua treballant al seu interior.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l'accident va ocórrer dimecres a la tarda,  quan, per motius que s'investiguen, els cinc vehicles van xocar a l'interior del túnel, situat a la C-37.

Els Mossos d'Esquadra van tancar el túnel i  van desviar el trànsit per la BV-5224, en sentit nord, cap a Sant Pere de Torrelló, i per la GIV-5273, en sentit sud, cap a la Vall d'en Bas.

Notícies relacionades

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el ferit greu va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona i, quant als dos ferits de diversa consideració, un va ser evacuat al Trueta, i un altre, a l'Hospital de Vic.

A més, el SEM va donar d'alta in situ dos dels ocupants dels vehicles accidentats.