Crítiques per la decisió britànica

Ryanair no reduirà els vols entre el Regne Unit i Espanya després de la «lamentable» quarantena

«Veurem altres brots localitzats i hem de ser prou flexibles per afrontar-los», diuen des de la companyia

zentauroepp40218154 a ryanair aeroplane prepares to land at dublin airport in du180705122632

zentauroepp40218154 a ryanair aeroplane prepares to land at dublin airport in du180705122632 / CLODAGH KILCOYNE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més crítiques a la decisió britànica d’imposar quarantena als viatgers que arriben d’Espanya. Ryanair no planeja reduir la capacitat de volar a Espanya després de la «lamentable» decisió del Govern britànic de desaconsellar tots els viatges no essencials a la part continental del país a causa del coronavirus, va dir dilluns el director financer Neil Sorahan.

La Gran Bretanya va imposar dissabte una quarantena de dues setmanes a tots els viatgers que arriben d’Espanya després d’un augment dels casos de coronavirus, una decisió molt dura i sobtada per al turisme després de mesos de tancada.

«Crec que és lamentable, molt decebedor», va dir Sorahan a Reuters en una entrevista després de la publicació dels resultats financers trimestrals, recull Reuters.

Notícies relacionades

«No tinc dubtes que veurem altres brots localitzats i hem de ser prou flexibles per afrontar-los a mesura que sorgeixin en les pròximes setmanes i mesos», va afegir.

Quan se li va preguntar si Ryanair reduiria la capacitat entre els dos països, Sorahan va dir que «no tenim plans de reduir la capacitat en el mitjà termini».