LA GESTIÓ DE LA PANDÈMIA

La policia aixeca una acta a un bar de Palamós «exclusiu» per a veïns de Girona

Un client de Sabadell a qui van obligar a marxar del Glass Blanc va avisar els agents

glass / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

La policia local de Palamós (Baix Empordà) ha aixecat una acta a un bar de copes que, arran dels rebrots de coronavirus, es va declarar «exclusiu» per a veïns de la província de Girona.

El local, el Glass Blanc, situat a la zona de la Planassa, va penjar cartells a la porta en què s’informava que només atendria clients «de la província». I, de fet, aquest cap de setmana passat va obligar diverses persones a aixecar-se de les taules que ocupaven a la terrassa i anar-se’n de l’establiment.

Un d’aquests clients afectats, Enric Vila, de Sabadell, ho va viure dissabte a la nit quan amb la seva dona va acudir al Glass Blanc a prendre alguna cosa abans de sopar. Allà els van preguntar d’on eren i els van convidar a abandonar el bar.

L’endemà, Vila va decidir avisar la policia local. Els agents van acudir al bar, van obligar el propietari a retirar els cartells i van aixecar acta.

Aquest veí de Sabadell no pretén presentar cap denúncia, però sí que demana als responsables del Glass Blanc que es disculpin.

En les xarxes, nombrosos usuaris han denunciat que aquesta pràctica adoptada pel bar atempta contra el dret a la intimitat i és discriminatòria.

Notícies relacionades